Artikelen over: Developers

Wat is Zapier?

Een Zap is een geautomatiseerde workflow die uw apps en diensten met elkaar verbindt. Elke Zap bestaat uit een triggerstap en een of meer actiestappen.
Wanneer je een Zap inschakelt, worden de actiestappen uitgevoerd telkens wanneer de triggergebeurtenis zich voordoet.

Onze Zapier-app is niet openbaar (invite-only), dus u moet deze inschakelen via de onderstaande link.

Klik hier om onze Zapier invite app te openen:
https://zapier.com/app/login?next=%2Fdeveloper%2Fpublic-invite%2F121484%2F8b8e80aabd50b9aff32150cbc48767b3%2F

Er zijn twee manieren waarop je Zaps kunt maken: 1: met een Zap sjabloon of 2: van nul.

1: U kunt vooraf gebouwde Zaps (Zap templates) vinden op uw Dashboard, de Zapier Explore pagina, de Zapier blog, en op individuele app pagina's. Om een Zap-sjabloon te gebruiken, klikt u op Probeer het.

2: U kunt uw Zap ook van nul maken. In uw Zapier account, linker zijbalk menu en klik op Maak een Zap.

Bijgewerkt op: 29/06/2022