Artikelen over: Software

Wat betekenen de verschillende aflever statussen?

Het bericht werd afgeleverd.

Tijdelijke status, het bericht werd door ons afgeleverd bij de provider, maar er werd nog geen rapport van de provider ontvangen van de status van het bericht. Dit bericht is onderweg en er volgt in de meeste gevallen nog een nieuwe status.

Het bericht werd niet afgeleverd. Dit kan meerdere oorzaken hebben zoals nummer onbestaande, persoon heeft geen netwerkverbinding, persoon bevindt zich in het buitenland , technisch probleem bij de provider etc.

Er is een antwoord op het bericht ontvangen.

Het bericht werd gelezen (dit komt bij SMS nooit voor, enkel bij bvb Whatsapp).

Bijgewerkt op: 15/06/2023