Artikelen over: Whitelabel & Affiliate

Hoe word ik een reseller? Is er een White Label platform?

Gemakkelijk white label SMS-service bieden aan uw klanten

Met ons White label SMS programma kunt u eenvoudig SMS-service aanbieden aan uw klanten als reseller of affiliate. Ideaal voor software platforms die SMS diensten willen aanbieden of marketing bureaus.

Wat is inbegrepen:
Platform met uw eigen domein
Branded met uw logo en prijzen
API toegang voor automatisering van account creatie

Wat is niet inbegrepen:
- Betalingen en facturatie.
Uw klanten kunnen bestellingen plaatsen via e-mail, maar u moet zelf de betaling en facturering afhandelen.

Hoe werkt het?
Betaal de installatiekosten van €1000
Bezorg ons uw logo, kleuren en stel een CNAME-record in voor uw domeinnaam.
Wij doen de volledige setup
Log in op uw reseller-omgeving en stel tarieven in voor uw klanten

Verdien Commissies met ons Affiliate Programma:
Als u geen white label software nodig heeft maar wilt verdienen aan doorverwijzingen, wordt dan affiliate en ontvang commissie op verkoop.

Voorbeeld:
Als u een software hebt met ingebouwde SMS functionaliteit, dan kunnen we een partnerschap aangaan. Wij zorgen voor de klanten-ondersteuning en facturering, en u kunt ons factureren voor uw maandelijkse of jaarlijkse commissie op de aangekochte SMS credits.

Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Bijgewerkt op: 23/05/2023