Eenvoudig White label SMS marketing aanbieden aan uw klanten

Met ons White Label SMS programma kunt u eenvoudig SMS marketing diensten doorverkopen aan uw klanten. Ideaal voor software platformen die SMS diensten willen aanbieden of marketing bureaus.

Wat is inbegrepen:
- Platform met uw eigen domein
- Met uw logo en prijzen voor eindgebruikers
- API toegang voor automatisering van account creatie

Wat is niet inbegrepen:
- Betalingen en facturatie. Uw klanten kunnen bestellingen plaatsen via e-mail, maar u moet zelf de betaling en facturering afhandelen.

Hoe werkt het?
Betaal de installatiekosten vanaf €1000,-
Geef ons uw logo, kleuren en CNAME-record voor uw domeinnaam.
Wij stellen alles voor u in.
Log in op uw reseller-omgeving en stel tarieven in voor uw klanten.

Verdien commissies met ons Affiliate Programma:
Als u geen white label software nodig heeft maar wilt verdienen aan doorverwijzingen, wordt dan affiliate en ontvang commissie op verkoopresultaten.

Voorbeeld: Als u een software hebt met SMS mogelijkheden, maar u wilt zich niet bezig houden met het regelen van kredietaankopen, SMS instellingen en ondersteuning, dan kunnen we een partnerschap aangaan. Wij zorgen voor SMS klanten, ondersteuning, facturering, en u kunt ons factureren voor uw maandelijkse of jaarlijkse commissie.

Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Bijgewerkt op: 22/05/2023