Artikelen over: Virtuele SMS nummers

Hoe kan ik SMS berichten ontvangen?

U kunt SMS berichten ontvangen door te kiezen voor een inbox zoals een virtueel mobiel nummer, een shortcode keyword of Sim Hosting.

1. Een virtueel SMS nummer

Een virtueel mobiel nummer is heel efficiënt voor twee-weg-communicatie. Wanneer u bijvoorbeeld bulk SMS verstuurt en u wenst daarop een antwoord te ontvangen, dan is een virtueel mobiel nummer de perfecte oplossing.

• Berichten versturen en ontvangen via hetzelfde nummer
• Maandelijkse huur van het VMN nummer
• Ontvangen van SMS-berichten is gratis

Ga naar 'Inbox' (1) in het menu aan uw rechterkant, 'VMN (Virtueel Mobiel Nummer)', 'Meer info' (2)

Beschikbare nummers weergeven

Kies een van de beschikbare virtuele nummers door te klikken op ‘Koop nu’

2. Shortcode keyword
shortcode keyword is beschikbaar voor de volgende landen: België, Nederland, Frankrijk, USA.

Bij een shortcode keyword krijgt u een keyword op een bestaande shortcode (bijv. SMS 'mijnbedrijf' + bericht naar 8686 waarop u SMS-berichten kunt ontvangen.

• Enkel beschikbaar voor het ontvangen van berichten
• Maandelijkse huur van het shortcode keyword
• Er is een kostprijs per ontvangen SMS-bericht

Neem contact op met Verkoop en er zal contact met u worden opgenomen door Smstools.

3. SIM hosting
SIM hosting is beschikbaar voor Europese roaming simkaarten

Bij een SIM hosting hosten wij uw simkaart in onze servers en kunt u hiermee SMS-berichten versturen en ontvangen.

• Berichten versturen en ontvangen via hetzelfde nummer
• Jaarlijkse huur van de SIM hosting
• Ontvangen van SMS-berichten is gratis

U levert een simkaart aan. Wij configureren deze in onze server die 24/7 bereikbaar en gemonitord wordt. U kan berichten ontvangen en versturen.

Bijgewerkt op: 29/06/2022